USA – Dag 9 – Raleigh, shopping og Baskin Robbins (torsdag d. 19/7 2012)

Både Mia og jeg vågnede kl. 6.30 i morges, så vi var total klar og færdige da de andre kom ind 7.30 og sagde at de lige var vågnet. Vi spiste morgenmad på hotellet igen i dag. Det var det nemmeste, når vi nu skulle ud og køre. Måske synes jeg ikke det var det værd, at betale for en gang til. Men da regningen kom viste det sig også at vi ikke havde betalt for rigtig mange af os. De troede vist at Mia var barn (og de spiser gratis).

I dag skal vi videre til Raleigh, som egentlig bare er et overnatningsstop for os. Jeg ved faktisk ikke hvad Raleigh indeholder, andet end at det er en stor industriby. Jeg regner med at vi skal bruge nogen timer ved poolen når vi kommer frem.

Vi skulle køre 4,5 timer i dag, men der viste sig at være nooooget kø på motorvejen, dels pga et uheld, og dels pga noget vejarbejde, så vi sad der faktisk noget længere tid end planlagt.

Børnene keder sig på sådan en lang tur. Den første time bliver Freja ved med at spørge om hvornår der er gået en time, så hun kan regne ud hvor lang tid det vil tage, og Mathias spørger OM en time er lang tid. Han har intet begreb om tid endnu. Så tegner de lidt, spiller lidt på Nintendo, leger lidt med hinanden, og så begynder vildskaben hvor de begynder at irritere hinanden. Det er også forståeligt nok, det er lang tid at sidde i en bil, men man bliver lidt træt i ørene.

Det var en lang køretur i dag, og vi fandt først et sted vi gerne ville spise omkring kl. 14.30, hvilket var Subway. Jeg er normalt ikke så meget til sandwich, men jeg blev positivt overrasket over denne faktisk. 🙂 Vi kom til hotellet kl. 16, hvor de andre skyndte sig ned til poolen, og jeg ringede hjem til min lille mor og far. Hotellet er helt okay, stadig rigtig store og fine senge. Men på en eller anden måde var Mia og jeg endt med et værelse uden køleskab. Camilla ville gerne have byttet det for os, men vi tænkte at når det nu kun var en nat, så gik det nok.

Poolen viste sig at være rigtig dejlig opvarmet af solen, så det gik nemt med at komme i. Børnene kunne selv være i denne pool, fordi de kunne bunde i den ene ende. Det gav lidt mere fred for alle 🙂

Her til aften tog vi ud til et af de amerikanske Malls, for at kigge lidt. De har nogen kæmpe food courts, så vi spiste også her. Jeg fik endelig kinesisk, som jeg har glædet mig til, og samtidig kunne Mathias få den pizza han gerne ville 🙂 bagefter fik vi en time til at gå rundt og kigge (en time????) det var slet ikke nok, og Mia og jeg styrtede rundt for at se på en masse forskelligt. Heldigvis har vi planlagt en hel dag til shopping når vi når til Orlando….

Inden vi gik op på værelserne, gik vi lige ind på en dessert restaurant, som lå lige ved siden af hotellet. Baskin Robbins hedder den, og der fik vi noget super lækkert is til dessert – med masser af flødeskum!