USA – Dag 7 – Videre til Washington (tirsdag d. 17/7 2012)

Har sovet helt fantastik i nat. Der har været en perfekt temperatur i lokalet, så den blev 7.30 før jeg overhoved tænkte på at åbne øjnene 🙂 vi spiste morgenmad på en af hotellets andre restauranter, og her fik jeg for første gang noget andet end pandekager (undskyld basse).

Mathias spurgte meget pænt til morgenmaden, om vi godt kunne gå lidt ned til stranden inden vi kørte. Det var allerede meget varmt kl. 9.30, men både Mathias og Freja var helt vilde med at lege i strandkanten. Mathias så meget at han lige måtte have skiftet tøj før vi kørte 😉

I dag kører vi til Washington, hvor vi skal bo i en lille by udenfor som hedder Alexandria. Vi skulle køre 4 timer i dag, og på halvvejen gjorde ci holdt til frokost, hvor Mia og jeg blev introduceret gil Taco Bell. Det er en “fast food” mexicanerting, men det er faktisk utrolig lækkert deres mad. En lille pandekage med hakket oksekød og lidt salat og ost i. Man kunne så selv komme sauce i og bestemme hvor stærk den skulle være.

Jeg synes faktisk ikke det er så slemt at køre 4 timer. Når man stopper undervejs og får noget at drikke og spise, så kan man sagtens klare turen. Jeg får også tid til at læse her, hvilket alle derhjemme jo godt ved at jeg holder meget af. Vi har set så meget at jeg jo nærmest ikke er blevet færdig med den første bog endnu…..

Omkring kl. 15 ankom vi til hotellet, og checkede ind. Hotellet er pænt (ikke nær så prangende som de to første), og vi har stadig hver vores store seng. De andre ville gerne i poolen med det samme, men på dette hotel har de gratis internet og derfor ville jeg meget gerne ringe hjem. Havde skrevet til Jeppe at han meget gerne måtte være på, og det var han heldigvis. Det var så dejligt at høre hans stemme efter en uge.

Efter 40 min snak joinede jeg de andre ved poolen. Den er delt op sådan at halvdelen er udenfor og halvdelen indenfor. På hotellet i Atlantic City syntes jeg at vandet var noget koldt, men denne her viste sig at være opvarmet af solen og det var så skønt at hoppe i 🙂 Mathias kunne ikke bunde i denne pool, han var nødt til at hænge op af nogen hele tiden, men det syntes han også var mens sjovt for så kunne man svinge lidt rundt med ham. Freja går til svømning derhjemme, men er ikke så god til det endnu. Prøvede at lære hende hvordan man flyder i vandet, og hun bliver bedre og bedre til det. Det er også svært at lære at slappe helt af, når man ligger der.

Til aften gik vi over i det supermarked, som liget klods op af hotellet. Når man træder ud af døren fra hotellet, er det som at gå imod en mur af varme, og det er ret vildt at selv kl. 18 om aftenen er det stadig virkelig varmt. Ikke at jeg klager, synes det er fantastisk at jeg ikke behøver tage andet en et par shorts og en tshirt på 😉

I supermarkedet var meningen at vi bare ville købe en masse snacks med op på værelset, men vi endte med at købe lidt forskelligt frugt, gulerødder, humus, chips og yoghurt med, og holdt så picnic på de andres værelse. Det var super hyggeligt bare at sidde i en rundkreds og spise fra midten. Børnene elskede det, for så behøvede de ikke at sidde stille hele tiden, og vi kunne sidde helt roligt op af hver vores væg, og snakke 🙂 her blev feriens første kolde øl også nydt.

Jeg glæder mig til i morgen, hvor vi skal ind og se Washington by, og alle monumenterne!