USA – Dag 5 – Cake Boss, Victorias Secret og hygge (søndag d. 15/7 2012)

I dag sov jeg helt til kl. 7, og var nærmest stadig træt, da jeg vågnede. Tændte for tv’et og så vejret i dag, og de lover 60% chance for regn og torden.

Freja bestemte at vi skulle spise morgenmad på Starbucks igen i dag, og allerede da vi gik ud af døren fra hotellet, kunne vi mærke den trykkende varme.

Efter morgenmaden og endnu en Frapachino gik turen til Hoboken og Carlo’s Bake Shop. Det er her programmet Cake Boss bliver filmet. Både Camilla, Mia og jeg ser programmet, og havde alle snakket om den tshirt vi gerne ville købe.

Det er altid sjovt at nå frem til et location man har set på tv, og vi fik vist alle gennemfotograferet den facade 🙂 meeen for at komme ind i butikken viste der sig at være 1,5 times kø… Der var simpelthen ansat to mennesker kun til at styre køen ude foran.

I stedet gik vi en tur op af Carlo’s Bakery Way – eller Washington St. som den også hedder. Det var virkelig varmt og uhyggelig fugtigt i vejret. Siden det var søndag formiddag, var der ikke ret meget som havde åbent. Hoboken er dog en ret hyggelig by. Den minder om en miniversion af Manhatten. Samme lige gader, men bygningerne har max 3 etager. Og selvfølgelig (i hvert fald på en søndag) ikke nær så mange mennesker. Et par gader oppe nåede vi dog til en Dunkin Donut, hvor vi gik ind – mest af alt for at låne deres kolde luft. Her købte vi dog hver en donut (min var med oreofyld) og Søren købte en kæmpe milkshake med oreo. Bagefter gik vi heeeeele vejen (ej okay så langt var der måske ikke) tilbage til stationen og tog toget til Manhatten igen.

IMG_2481

På den rigtige side af vandet stod vi af på 33 st (som sjovt nok også var endestationen) og fulgtes allesammen i Kmart, hvor Søren og Camilla skulle købe autostole til børnene. Det er sådan at når man lejer bil i USA koster det 5 dollars pr dag pr stol, hvorfor vi gik ind og købte to stole til 18 dollars stykket – det er meget fjollet. 🙂

På Manhatten var det lige så varmt som i Hoboken. Familien ville tilbage til hotellet med stolene og bagefter i Central Park med børnene. Mia og jeg ville gerne ned til SoHo (som egentlig betyder South of Houston st) og shoppe lidt. Dernede lå både en hel butik KUN med Victorias Secret PINK og Bloomingdales (dem med “a little brown bag”).

Inden da kiggede vi dog lige indenfor i verdens største Macy’s, bare lige for at sige at vi havde været der 🙂

For at komme til SoHo skulle vi tage en subway, og det var ret heldigt at jeg har været i NYC før, for så kunne jeg nemt finde ud af hvilken vi skulle have. Vi skulle tage den gule linje downtown til Prince st. Vi skulle købe en single fare billet, og under jorden var der nærmest endnu varmere end oppe på gaderne – men vi holdt vejret og nåede rimelig hurtigt frem 🙂

I Victorias Secret PINK butikken var der alt hvad man kunne ønske sig. Særligt er jeg glad for deres baseballtema med New York Yankees, og jeg fik da også købt en bluse med (ja, jeg købte også andre ting. Er jo ikke shoppaholic for ingenting).

Og så gik turen i Bloomingdales bare lige for at se hvordan det så ud. Det er jo der Rachel arbejder i Friends! Der var fint, men bestemt ikke andeledes end alle andre steder. Mia blev ved med at ævle om de der brune poser (og de ER også fede), så derfor fandt jeg en ekspedient og spurgte om jeg kunne få en pose uden at købe noget. Det kunne jeg heldigvis godt, og Mia blev lykkelig 🙂

Lige ude foran Bloomingdales lå en af de mange boder, som sælger bla. tshirts, tasker og billeder. Jeg har i flere dage kigget på de skobilleder, som de sælger og bestemte mig for at købe et af dem. Det skal op på væggen sammen med de andre billeder derhjemme 🙂

Vi tog en subway til 49 st, for at finde noget mad og drikke inden vi ville tilbage til hotellet, for lige at sidde med 5 min inden vi skulle mødes med de andre.

Vi fandt et lille bitte sted, hvor man kunne få et slice pizza og der var lige et lille bord ledigt, så vi kunne sidde ned.

Vi stod og kiggede på hvad vi skulle drikke, da en af medarbejderne kom og spurgte om han kunne hjælpe med noget. Spurgte om de havde noget ice tea (sødet), hvorefter han hiver mig med op til disken og de der sodavand, som bliver fyldt i glas. Der får jeg stukket et glas i hånden, som jeg skal smage, og også et til Mia. Fortæller at det vil vi gerne have, og ville give ham smagsprøve tilbage. Han fylder glassene op, og siger at dem kan vi bare beholde gratis. Det bliver jeg selvfølgelig glad for, og bestiller samtidig et stykke pizza til hver. De koster ca 4 dollars hver, men da jeg vil betale, siger han at han at jeg er så smuk og at han bare vil have et smil og 3 dollars i alt for det. Jeg spørger ham, om han er sikker, fordi det virker meget underligt. Men han siger at en smuk pige fortjener alt, og følger mig nærmest ned til bordet med tingene. Jeg går ned til Mia og vi griner lidt af det. 2 min senere kommer han gående med et ekstra stykke pizza. Igen sagde han at en så smuk pige skulle have alt. Jeg prøvede alt hvad jeg kunne for at få ham til at stoppe, for det var begyndt at blive lidt creepy. Inden vi skulle gå spurgte han, om jeg ville gå ud med ham, bare en time, men jeg måtte “desværre” svare at vi skulle videre med familien. Han endte med at give os en masse gratis drikkevarer med på vejen ud, og sagde at han var helt vild med mig… Ja ja, fis nu af mester!

IMG_2489

På vejen hjem til hotellet gik vi og kiggede lidt på bobbleheads og sourvenirs, og jeg fandt min tyr 🙂 den tyr som står nede ved Wall Street og bringer held til forretningsfolkene.

Efter vi havde slappet lidt af på hotellet og for at samle lidt appetit (og fordi vi kun havde denne aften tilbage), gik vi ud for at kigge på I love NY bluser til børnene og bobbleheads til mig.

Mathias fandt hurtigt den bluse han gerne ville have, men Freja havde set en speciel farve et sted, hun godt kunne tænke sig, og vi måtte helt ned til Times Square for at finde den. Hun ville nemlig gerne have den i skrigende pink.

Klokken var nu 19.30, og stadig helt ulidelig varmt. Camilla fik det dårligt og de måtte derfor gå tilbage til hotellet før Mia og jeg. Jeg var ikke særlig sulten, så vi stoppede bare på vejen og købte en sandwich til hende, før vi gik hjem.

Vi havde lovet børnene, at de måtte sove hos os i nat. De kom ned til os i nattøj og helt klar til at sove. Bortset fra at vi i hvert fald lige skulle være vågne en time mere, for at vi ikke vågnede kl. 4 om morgenen. Vi hyggede og fjollede lidt på værelset, og børnene synes det var rigtig sjovt at de skulle sove ved siden af os. Freja skulle sove ved siden af mig, og Mathias ved siden af Mia. Vi tændte lidt for Disney Channel og kort tid efter sov både børnene og Mia. Jeg blev liggende og læste et par timer, og kl. 21.30 kunne jeg høre regnen slå kraftigt mod ruden. Måske var der også torden, men det var svært at skille ad fra byens larm.

IMG_2490

Det må have været NYC’s måde at begræde at vi i morgen kører videre til Atlantic City – roadtrip beginning!

Mindre note! Jeg har stadig ikke set Manolo Blahnik butikken…..