USA – Dag 14 – Disney Animal Kingdom og Red Lobster (tirsdag d. 24/7 2012)

Dagen startede tidligt i dag også, for vi har sidste dag i Disneyworld, hvor vi skal til parken Animal Kingdom.

Vi startede dagen med morgenmad fra det lokale supermarked og deres bagerafdeling, for det fungerede rigtig godt igår. I dag parkerede vi på Unicorn. Det er meget sjovt med deres påfund 🙂

Animal Kingdom ser noget anderledes ud end de ane to parker vi har været i. De andre parker har ligesom haft et udsyn til noget stort, når man kom ind, men denne park var virkelig opbygget som en park, i den betydning at der er plantet buske, træer og blomster over det hele, hvilket skaber nogen små søde stier i stedet for store åbne arealer.

Vi gik lidt igennem parken, og snakkede om de dyr der skulle være her i parken. Søren troede ikke at der var noget særligt at kigge på, og jeg var ikke helt sikker på hvad jeg skulle synes. Vi gik op til forlystelsen Kilimanjaro Safaris, som er en safaritur, hvor man møder alle mulige forskellige dyr – og det gjorde vi! Vigtigst af alt så jeg en RIGTIG løve!!! Efter turen ville Mia gerne hen og kigge på nogen læderarmbånd, hvor man kunne få skrevet sit navn på. Her købte både Mia og Freja et.

Lige ved siden af lå forlystelsen Rafiki’s Planet Watch, som i virkelighed er en masse små ting, hvor især børn kan lære noget mere om dyr og hvordan man behandler dem. Da vi kommer ud til det indendørs anlæg, står ingen ringere end figuren Rafiki fra Løvernes Konge derude. Jeg har snakket lidt om Løvernes Konge med Mathias, som også er ret vild med filmene, og vi var begge helt vilde for at få taget et billede med Rafiki (mest mig nok). Der stod kun en foran, så det var super nemt, og vi er nu et stk billede med favorit filmen rigere 😉

Lige ved siden af sidder en dame med en levende ugle på armen, som man også kan få taget et billede med. Spurgte Mathias om han havde lyst, men han ville hellere tage billedet, så han tog et billede af mig med uglen 🙂 Ude foran kunne man komme ind i et bur og klappe geder. Det gjorde Camilla, Freja, Mathias og jeg, og det var ret sjovt at se børnene skiftevis gerne ville klappe gederne og så springe op, hvis de bevægede sig.

Efter denne tur gik vi over for at få billetter til Parkens River Rafting forlystelse Kali River Rapids. Noget med vand og en rutschebane, det måtte være os. Og Mia ville gerne med 🙂 Vi ville rigtig gerne se det store 25 mins Festival of The Lion King show kl. 13.30, og derfor var det nu at vi skulle have frokost, for at nå det hele. Her fik vi, som i de andre parker, noget pizza, makaroni og salat. De har alle sammen det samme på menuen i de forskellige parker. Man skal bare vælge om pizzaen i dag skal være med peperoni eller med ost…

Lion King var intet mindre end fantastisk! Det kan jo ikke beskrives med ord. De lavede et stort show, hvor mange af sangene blev blandet ind i – og når det nu er Disney selv, så må de gøre alt. De formår sgu at skabe en stemning, og en følelse, der er helt vidunderlig 🙂 det var for mig hele parkbesøget værd.

Nu skulle vi over og prøve den water rafting. Det gik som sædvanlig super nemt med Fast Pass billetterne, og vi røg lige igennem køen.

Da vi stod 2 min fra at komme i bådene, så vi en meeeeget mørk sky glide hen over himlen, og vi krydsede fingre for at det ikke blev til noget. Men der tog vi fejl. I de sekund vi satte os ned i båden, begyndte et regnvejr fra en anden verden. Tankerne kunne man lægge i midten af båden under et regnslag, så de ikke blev våde, men på de 30 sekunder det tager at sende en båd ud på turen fra påstigningsområdet, var vi MERE end drivende våde…! Aldrig har jeg været så gennemblødt før. Der stod ved turen at “You will get soaked” – og det kan jeg da lige love for at vi blev. Men det var en super sjov tur rundt, og vi grinede hele vejen af turen, af situationen og af os selv 🙂

Mia som for en gang skyld var med i en forlystelse, sad selvfølgelig der hvor vandsprøjtet fra banen ramte, og det grinede vi meget af, men egentlig betød det ikke noget – for vi var jo våde! Da vi stod af turen lignede vitterligt druknet mus, og vi kunne da også vride vores tøj på en, to og tre gange.

Da det stadig småregnede tænkte vi, at vi lige så godt bare kunne fortsætte rundt i regnen, og prøve noget mere, men i mellemtiden havde Disney lukket en masse af deres forlystelser, fordi det nu også lynede og tordnede. Derfor gik vi hjem, og det trængte vi vist også til med det meget våde tøj.

Hjemme på hotellet fik vi varmen, og noget tørt tøj på, men hurtigt af igen, fordi det nu var blevet godt vejr, og man kunne sole sig ved poolen 🙂

IMG_2596

Om aftenen tog vi på Red lobster, som er en af de helt store kæderestaurenter herovre. Her kan man få alt det seafood man kan ønske sig, og de servere også både laks og bøffer. Jeg var meget imponeret over stedet, og maden smagte absolut fantastisk! Vi startede med at dele nogen nachos med rejer og nogen mozerella sticks. Bagefter fik vi en cæsarsalat med nogen virkelig lækre osteboller til…mmm! Og så fik jeg maple cherry glazed laks med vilde ris – det smagte simpelthen SÅ godt! Bliver også nødt til at prøve det derhjemme, gav hen helt ny smag til laks.

Dagen sluttede med tykke maver, besvær med at gå op af trappen og en meget træt familie.