USA – Dag 13 – Disney Hollywood Studios (mandag d. 23/7 2012)

Igår aftes snakkede vi om, at vi måske synes det var en lidt voldsom morgenmad igår, når vi nu ikke rigtig er vant til at spise så meget. Derfor bestemte vi os for at tage til et af de kæmpe store supermarkeder, der har deres egen bagerafdeling og finde noget morgenmad der, som man bare kunne spise i bilen på vej til Disneyworld.

Det gjorde vi så, og jeg fik for første gang herovre en rigtig ægte donut med sukker – og den var bare så lækker. Valgte også en rigtig lækker bolle med soltørret tomat og ost. Og så en øko-juice med lemon. Faktisk meget lækker morgenmad, og noget kroppen er lidt mere vant til.

I dag skal vi til Disneys Hollywood Studios, som huser alle Pixar figurerne og går lidt bag om hvordan man laver film. Selve indgangen til parken fungere på samme måde som igår, her drejer man bare af ved Hollywood Studios. I dag parkerede vi på Stage, som i øvrigt havde et billede af Mickey.

Det første man ser når man kommer ind, er den store magiker hat, som Mickey Mouse har på i filmen Fantasia. Den er midten af parken, og Camilla fortalte at mange forsøger at tage et billede, hvor det ser ud som om at de holder den store hat i hånden – men sååå turistet er vi dog ikke. I dag startede vi på det der hedder Hollywood Boulevards, med forlystelsen Star Tours – The Adventures Continues, som er en 3D forlystelse med inspiration fra Star Wars filmene. Egentlig er jeg ikke så meget til 3D, men jeg gik alligevel med ind. Det var ikke så godt, for rigtig meget af den film vi så handlede om at flyve rundt i rummet, og det gjorde mig super svimmel. Kombineret med at sæderne rystede rundt, var ikke så godt. Men de andre syntes den var super sjov 🙂

Rundt omkring den store hat var der rigtig mange figurer, der var stillet op for at man kunne tage et billede med dem, og jeg fik da også et par billeder – særligt at Æseldyret, som jeg er helt vild med! Ude foran Star Wars turen, var der nogen som opførte et lille show med dem fra Star Wars, hvor de fik nogen børn op, som skulle lære at blive Skywalkers og bagefter skulle slås med Darthwater. Det var meget sjovt, og Mathias var helt opslugt af det. Bagefter gik vi over for at se et 17 mins liveshow med nogen af sangene fra Den Lille Havfrue. Mia og Freja er mest til prinsesserne, så det glædede de sig meget til. Vi kom lige 5 min før vi blev lukket ind, så det passede perfekt.

Showet var flot, men de havde brugt mange billeder fra filmen og ikke så meget live, hvilket var lidt ærgerligt. Men de havde lavet en rigtig fed effekt, da Arial skulle forvandles til et menneske. 🙂 Bagefter ville vi gerne over og se Indiana Jones Epic Stunt Spectacular, og der skulle vi forbi den store plads, hvor “Disney Rocks” var ved at lave et show. Det er noget der kører på disneykanalen, som jeg aldrig har set, men de sang godt. Indiana Jones var den absolut fedeste oplevelse! Man så stenen rulle ned af bjerget, biler blive sprunget i luften, vilde slåskampe, bjerge sprunget i luften osv – det var alletiders! Da vi kom ud fra showet begyndte det at smådryppe lidt, og vi stillede os derfor lidt i læ. Det holdt hurtigt op, og vi gik over mod Studio Backlot Tour (som også var en min mor og jeg elskede, da vi var i Paris). På vejen spiste vi selvfølgelig den største is vi kunne finde 🙂

Imens vi kørte rundt i denne tur, begyndte det at regne igen, men turen var heldigvis overdækkede. Forlystelsen var stadig lige så sjov, som i Paris, og det var så fedt, for midt i turen, kommet du ind på et set hvor man skal se hvordan der bliver manipuleret med naturens kræfter. Der.holder en lastbil på et bjerg, som der går ild i, og man kan virkelig mærke varmen. Det slukkes ved at de sender en flodbølge ned og bjerget, og man tror næsten at det rammer en selv. Det var fedt! Da vi kom ud derfra var det virkelig regn, og vi stod og ventede et stykke tid før vi kunne gå videre. Vi ville gerne finde et sted at spise frokost, men helt naturligt var mange steder optaget fordi det fra frokosttid OG virkelig meget regn – men vi endte med at få bord på Pizza Planet (som er en location i filmen Toy Story).

Bagefter stillede vi os i kø til at prøve The Great Movie Ride, som fører en rundt blandt mange gamle klassiske film (og jeg takker min far, for at have set temmelig mange af dem!)

Vi ville gerne se det store 30 mins show med Beauty and The Beast, men da vi kom frem var der helt fyldt, skønt vi var der i god tid. Det var suuuuper ærgerligt, for den film er jo så smuk. Vi gik derfor over for at se showet Lights! Motors! Action! som er et stunt show med biler. Vi nåede at se første halvdel, som var SÅ fed og vild, og så måtte de stoppe showet fordi der var torden og lyn på himlen. Og selvfølgelig regn i store stråler…. Vi sad under halvtag, så vi troede at vi sad i læ, men nej. Taget var utæt, og vi kunne derfor lige så godt bevæge os ud i vejret, og hjem. På hotellet besluttede vi at bestille mad til værelset (og ventede en time på at få det), og holdt picnic på gulvet med pizza, pasta, kylling og margaritas 🙂