USA – Dag 11 – Turen til Orlando (lørdag d. 21/7 2012)

Nøj hvor har jeg sovet dejlig i nat. Vågnede først kl. 7.30. I dag spiste vi også morgenmad på hotellet, og dette fungerede på samme måde som det i Raleigh, med vafler, noget brød, juice, yoghurt osv. Gratis.

På hotellet viste der sig at været en “family reunión”. Dette vidste vi fordi 30 mørke mennesker rendte allesammen rundt i samme orange tshirt med tryk på foran, hvor det stod deres navn, og reunión fra den til den dato i Savannah. Det var altså lidt sjovt at se 🙂 blev enige om at det var for dårligt at vi ikke havde en tshirt vi kunne have på. I dag skal vi videre til Orlando og Disneyworld, hvor vi skal have 7 overnatninger. Det bliver lidt spændende med det, og med hotellet, som vi har glædet os meget til at bo på. Kørerturen i dag ef også på 5 timer, og man kan godt mærke at man snart er træt af at sidde i en bil hele tiden. Det børnene også, for nu bliver de ved med at spørge hvor langt der er.

Vi stoppede til frokost på noget der hedder Chick-fil-A, der jo selvfølgelig kun har kylling på menuen 🙂 De kunne dælme godt lave kylling. Det var så saftigt at spise! Til dessert fik børnene is, Søren til en sundae og Mia og jeg fik hver vores Milkshake, og de smagte lige så godt som alt det andet. Da vi nåede frem til Orlando og kun havde 20min tilbage af Kørerturen, røg vi ind i en kø på motorvejen. Kø’er opstår også her over ser det ud til 🙂 den hang vi i de næste 40 min, hvilket var lidt kedeligt, og gjorde at vi føret nåede frem til hotellet kl. 17…. Men hvilet hotel! Det er et kæmpe område, hvor man så langt øjet rækker kan se hotellets forskellige værelsesmuligheder. De har både værelser, lejligheder OG huse man kan bo i. Og selvfølgelig et væld af aktivitetsmuligheder. Der var en særlig dame (hendes job), der fortalte os om aktiviteterne og at vi kunne få det hele gratis (ellers skulle vi betale 49 dollars pr person), hvis vi deltog i et informationsmøde på 90 min. Hun spurgte os selvfølgelig hvor vi var fra, og vi sagde Danmark, men 5 sek efter havde hun øjensynligt glemt det, for der spurgte hun om vi kendte til minigolf i Finland (Finland? Ligner vi nogen der kommer fra Finland?!) da vi takkede nej til introtimen, og dermed deres aktiviteter, blev hun noget sur og spurgte om det ikke var mange penge at sige nej til i Finland – jo det er det sikkert, men i DANMARK er vi ligeglade! Vi bor i hver sin ende af den store bygning, så Mia og jeg gik op opdagelse for at finde vores værelse, og aftalte med de andre at vi ville mødes i lobbyen for sammen at finde poolen. Og nøj en lækker stor pool. Der er masser af plads, trods de ret mange mennesker, og vandet er dejlig opvarmet af solen. Det var skønt at komme ned i efter en meeeget lang køretur.

Om aftenen ville Mia gerne spise på den restaurant, som lå nede ved poolen, for der serverede de rejer. Breezes hedder den. Uheldigvis var der så høj musik at ingen af os kunne høre hvad hinanden sagde under maden – jeg kunne i hvert fald ikke… Fik noget spareribs, som var så blødt at det faldt af benet helt selv. Uheldigvis smagte det ikke af noget 🙁 Vi sluttede dagen med hygge og en kold øl på værelset, klar til Disneyworld i morgen.