Rejsebudget: 3 dage i Disneyland Paris

Jeg fylder 30 i år – (d. 20 september hurra) – og har altid haft en drøm om at være i udlandet på min fødselsdag. Da min kæreste så spurgte om hvor vi så skulle rejse hen, faldt svaret promte på Disneyland. Jeg har været i Disneyland Paris og Disneyworld i Orlando, men som ægte inkarneret fan, ville det være toppen at stå midt i drømmen på min 30 års fødselsdag.

Min kæreste tilbød at give mig det i gave, og bad mig finde et forslag til rejsen. Skal man gå hele vejen betyder dette selvfølgelig at bo på et af Disney-hotellerne og gerne et af dem, som er i gåafstand til parkerne. Sidste gang boede jeg på Disney’s Hotel New York, og havde en dejlig oplevelse. Vidste dog godt at dette måske var at skyde over målet, så jeg startede ud med at søge på Disney’s Newport Bay Club, fordi jeg ved at det ligger kun et lille stykke længere væk, men stadig gå-afstand.

CIMG2130

Jeg klikkede mig igennem hele formularen på Disneylandparis.dk og endte op med en pris på:

 • Disney’s Newport Bay Club inkl. indgang til parkerne: 6.687,00 DKK (+ lokale skatter)
 • Fly: 2.396,20 DKK
 • Disney Photopass: 370,00 DKK

Samlet pris: 9.642,20 DKK (inkl ekstra gebyrer)

 

Det var måske nok en pris min kæreste ikke helt havde forventet (men som han sagde – “hvis det virkelig er det du vil”), så jeg gik på tur på nettet endnu en gang med mere fokus på pris, og fandt dette tilbud:

Fly:

Udrejse: København 6.50 – Paris Charles De Gaulle 8.50
Hjemrejse: Paris Charles De Gaulle 21.00 – København 22.50

Pris for to: 1.252 DKK (kun med håndbaggage)

Overnatning:

Disney Partner-hotel: Hipark Serris-Val d’Europe Residence

 

1 × Executive Studio, Kitchenette – breakfast included
Sengetypeanmodning: 1 sofa bed
Pris for to: 1655.14 SEK – CA 1317,66 DKK

Indgang til parken:

1.295,00 DKK pr person = 2.590,00 DKK
Disney Photopass: 370 DKK

I alt

Samlet pris: 5529,66 DKK

Langt mere overskueligt for budgettet, og med plads til at købe en souvenir eller to med hjem. Det er lidt vildt hvad det kan gøre ved en pris, at der står Disney på det.
Nu glæder jeg mig bare til at komme ned og opleve magien og råbe tillykke til mig selv midt i den vidunderlige park.
CIMG2172

4 thoughts on “Rejsebudget: 3 dage i Disneyland Paris

 1. Det lyder bare så skønt at holde sin fødselsdag i Disneyland! Jeg har selv været der tre gange og kan slet ikke få nok af det!
  Vi har boet på både Newport Bay og Seqouia Lodge, begge rigtig gode hoteller, og afstanden til parken har nok også mere at sige når man har børn med end hvis man bare er voksne, de kan lidt bedre gå det længere.
  Glæder mig til at høre mere om jeres tur 🙂

  1. Ja det har du nok ret i, at det betyder mere for børnene ikke at skulle så langt. Jeg har været der en gang før hvor vi boede på New York-hotellet og ærligt brugte vi jo ikke faciliteterne ret meget. Man vil jo gerne være i parkerne så meget som muligt 🙂

 2. Det er jo den perfekte fødselsdagsgave – lyder det fra en anden fan 😀
  Nicolaj og jeg var i Disneyland Paris da vi var på vores første ferie sammen tilbage i 2008. Jeg husker det stadig som et fantastisk sted og skal uden tvivl derned igen en dag 😉
  Rigtig god fødselsdag og rejse – når det bliver tid 😀

  1. Tusind tak! Det bobler allerede indeni for at komme afsted ?
   Det er et magisk sted i mine øjne og noget man aldrig kan blive for gammel til ?

Comments are closed.