London – dag 3 – Tøserne kommer, shopping og Cabaret (25/7-2014)

Har næsten ikke sovet i nat. Det har været for varmt, og hver gang jeg har været ved at falde hen, har det larmet for meget udenfor. De andre, Mamma og Fries, skulle flyve over til os i dag, så vi havde ikke travlt ved morgenbordet. Vi gættede og satsede på at de ville være hos os omkring 9.30. Ritualet bød derfor på bad, morgenmad – nu med nutella og flere slags juice – og mig der hang ud af vinduet for at kigge efter de andre.
Virkelig sjovt at se dem stå nede på gadehjørnet lige pludselig, og det var et meget glædeligt gensyn. De blev “vist rundt” i vores lille bitte lejlighed, og vi fandt ud af hvordan vi skulle sove.


Turen gik derefter ud og shoppe, vi havde både planlagt en kjolebutik til Mamma og Victorias Secret til mig. Men første stop gik sjovt nok til sexshoppen, som lå overfor os. Her fandt Mamma hurtigt nogle hotpants med flæser, som hun syntes at hun skulle have på til vores Cabaretaften om aftenen. På billetten til showet, stod der nemlig at man gerne måtte klæde sig ud til lejligheden og vi havde alle taget tøj med til London til formålet.

Herefter gik turen til Regent Street, hvor vi på to forskellige sidegader skulle finde kjolebutikken til Mamma og Victorias Secret til mig. Vi gik ned af Kingsley Lane, og fandt AQ/AQ (kjolebutikken), men der var 10 min til den åbnede og derfor gik vi i Miss Sixty for at ”vente”. Her fandt Mamma så lige et par kjoler, som hun også måtte prøve, og endte med at købe en fræk lille sort en med lilla flæser på. Videre gik det til AQ/AQ. Vi havde vist alle glædet os siden sidste år, fordi tøjet derinde er så specielt som det er. I løbet af 10 min havde vi i fællesskab fået samlet en ordentlig bunke, som Mamma skulle prøve. Lad os bare sige at det blev til rigtig mange stykker tøj – både kjoler, bukser, nederdele, toppe osv. Vi votede alle sammen, når hun kom ud i noget nyt, og til sidst fandt hun en nederdel og en utrolig smuk kjole, som hun købte.


Vi gik tilbage til Regent Street for at finde vejen ned til Victorias Secret. Det var faktisk rigtig svært at finde butikken, fordi der lå en masse vejarbejde imellem, og vi måtte spørge en del mennesker om vej. Hver gang der kom nogen gående med en pose fra Victorias Secret spurgte vi dem, hvilken vej vi skulle gå. Til sidst fandt vi dog vejen og verdens Mekka indenfor lækkert undertøj. 5 etager fyldt med bh’er, trusser og PINK (deres sportsmærke) – kort sagt heaven on earth!
Der var så meget at vælge imellem. Mange af de andre skulle ikke rigtig have noget, men Mamma og jeg tog en pose hver og begyndte at kigge på ting. Jeg smed bare alt ned i kurven, som jeg syntes om, og tog stilling til det i prøverummet. Nedenunder i PINK afdelingen, var der så meget jeg godt kunne lide at jeg næsten ikke turde smide det i kurven, fordi jeg vidste at jeg ville kunne lide det hele. Bland bh’erne var der ikke så mange tilbage i min størrelse, så det handlede også lidt om at finde noget jeg godt kunne lide OG som havde det jeg kunne passe. I prøverummet fik Mamma og jeg hvert et prøverum og så var der ellers opvisning for de andre. Jeg endte med to bh’er (hvoraf min søde kæreste skulle betale den ene) og en lækker tshirt med pailletter på. Faldt også for en kjole, men det må blive næste gang jeg er i London!

Da vi kom ud fra Victorias Secret regnede det (og havde gjort det i noget tid). Kl. var på det tidspunkt over 14, og vi skyndte os derfor på McD for at få noget hurtig mad. Utroligt at det altid bliver løsningen, men det ER hurtigt.


Efter mad delte vi os, fordi vi godt kunne se på tiden at vi havde lidt travlt, da vi også skulle nå hjem og gøre os klar til Cabaret. Jeg var rigtig træt på det tidspunkt faktisk, fordi jeg jo ikke rigtig havde sovet i nat, og ville egentlig gerne bare hjem, men Svale og Mamma havde overtalt mig til at købe netstrømper og have dem på i aften i stedet for de leggins jeg havde taget med. Mamma, Svale og jeg vendte derfor snuden mod Covent Garden og en masse balletbutikker, som Mamma vidste, lå der. TD og Fries ville gå i Tesco og handle ind til os imens. I Covent Garden fandt vi en butik der hed Dancers Shop, hvor vi kunne købe strømper. TD ringede til os, fordi de mod al forventning alligevel var faret vild på vej ned til Tesco. Jeg grinede lidt og forklarede dem så vejen, og sagde at vi ville møde dem dernede.
Hjemme i lejligheden fik vi alligevel tid til at slappe lidt af og gøre regnskab op, for hvem der havde lagt ud for hvad. Mamma og TD var de aktive og fik dagens træningsøvelser overstået også, imens vi andre grinede og kiggede på.

Til aften skulle vi ind og se Cabaret, som vi havde glædet os til i et helt år (lige siden vi så stedet, da vi var afsted sidste år). På billetten stod der at man gerne måtte klæde sig på til lejligheden, og vi ville gerne gøre noget ud af det. Pigerne og jeg havde taget korsetter og pailletkjoler med, og sammen med to flasker Asti gjorde vi os klar til en vild aften. Aftensmaden blev brød med nutella, da vi ikke rigtig havde tid til andet.
Jeg fik i sidste øjeblik læst på billetten at vi skulle et andet sted hen, end det vi troede, men vi tænkte ikke mere over det, tog bare en taxa.

Vi skulle til Royal Hotel og se showet Salon Des Artists. Da vi kom ind i lokalet syntes vi at det virkede som et lidt mærkeligt sted til en Cabaret. Der var ikke rigtig nogen scene, men lænestole i lyserød, spejle og guld på væggene, et piano og en mikrofon i midten af rummet. Først må jeg indrømme at jeg tænkte at dette var bare ventesalen vi var kommet ind i, men da vi fik anvist bord, måtte det jo være stedet.
Vi følte os meget overdressed i forhold til de andre gæster, og den generelle stemning i rummet. Tjenerne blev ved med at spørge os, hvad vi fejrede (øh ingenting…?!). Nogle af de andre gæster spurgte os sågar om vi var en del af showet.


Lige inden showet startede spurgte vi en af tjenerne, hvad vi skulle forvente os af showet. Han sagde til os at det ville være lidt lowkey, mere intimt. Vi blev meget overrasket, for det var slet ikke det vi ville se. Vi fik fat i manageren, og forsøgte at spørge ham, hvorvidt vi kunne blive flyttet over til Cafe de Paris (det som vi havde set sidste år), men han fortalte at de to ikke havde haft noget af gøre med hinanden i 9 mdr. Det blev vi meget overrasket over. Manageren fortalte at vi ikke ville blive skuffet over showet, og at vi stadig skulle glæde os. Showet var for os virkelig dårligt. De var såmænd dygtige performere, men det var stillestående og loungagtigt. I pausen bød manageren os på en gratis drink (shot), og lovede os at der ville komme noget burlesque i anden del, og derfor blev vi. Det viste sig at være et enkelt nummer, hvor en smuk piger smed tøjet. Suk.
Bagefter var vi så klar til at der skulle ske noget. Vi gik ned til Leistersquare, hvor vi vidste at der lå en masse barer og dansesteder. Vi ville egentlig på Zoo bar, men blev kontaktet af en gut, der gjorde et meget stort nummer ud af at lokke os på Cafe de Paris (stedet som vi egentlig gerne ville have været). Han fortalte at vi ville få gratis entre og en gratis drink derinde, hvis vi sagde hans navn – Alex Salsa. Mamma frittede ham, og fandt ud af at det egentlig var hans kollega, der hed Alex Salsa, men de arbejdede sammen. Dårlige sælgere. Vi besluttede at gå ind alligevel og danse. De spillede ret god musik derinde, og vi brugte en time på dansegulvet med at give den gas i alle vores pailletter og korsetter.


På vejen hjem fra byen gik vi ind på den Dragbar, der lå lige nedenunder os. Der kunne man åbenbart også synge kareoke, og en sejler derinde ville gerne have Friese og mig til at give et nummer sammen med ham. Heldigvis havde baren lukket for det, så det skulle vi ikke.