Drømmerejse til Thailand

Jeg har i mange år drømt om at se Thailand og den meget anderledes kultur der findes i Asien. Grunden til at det specifikt har heddet Thailand og ikke “bare” Asien, har vel været at lige præcis dette land igennem så mange år har været eksponeret og lettilgængeligt. Der er flere tusind danskere der rejser dertil hvert år, og fascinationen er så opstået, fordi jeg har tænkt at det var en overkommelig drøm samt noget jeg kunne fuldføre en dag.

Nu har jeg så overtalt min kæreste til at være rejsebuddy, og efter der er begyndt at rulle lidt penge ind på kontoen igen, skyndte jeg mig da ellers også lige at få det hele planlagt!

På listen over ting vi gerne ville opleve stod der bl.a. elefanter, smukke templer, landsbyer, rismarker, Bangkok, sejltur på en flod, markeder og selvfølgelig wellness 🙂

Jeg er jo ikke sådan en der gør ting halvt, så efter at have kigget mig rundt på det store www og snakket med alle dem jeg ved der har været i Thailand, og fået et par tips, fandt jeg ud af at det ville være smart at vi allierede os med en rejseplanlægger af en art. Derfor skrev jeg til flere forskellige selskaber og kom i kontakt med en gut, der hedder Ricko og som har Unique Travels. En rigtig jysk gut, der ville kunne fortælle i timevis om hans egne oplevelser i landet, som har været overalt, og i øvrigt har et væld af ideer til hvad man skal foretage sig.

Ham er jeg selvsagt hurtigt blevet gode venner med!

Efter at have fortalt ham alle vores ideer, og derefter fået peget ham ind på at vi altså ikke ønsker en decideret badeferie, har han strikket et helt fantastisk program sammen til os, som jeg nu går og tæller dage og måneder ned til. Rejsen er nemlig først til januar, og det virker som om der er flere 100 år til… 🙂

På vores tur skal vi:

– Flyve fra København til Bangkok og derefter direkte videre til Chiang Mai

– Være i Chiang Mai i 4 overnatninger, hvor vi kan bruge tiden på at opdage byen, se på templer, gå på markeder, spise en masse lækker mad, måske besøge en elefantcamp (den arbejder jeg stadig på), nyde vores hotel og en masse drinks, og få massage, ordnet negle og fødder og alt det andet der støder på vores vej.

– Videre til noget der hedder My Dream Guesthouse, hvor vi skal på elefanttrekking i junglen, besøge en landsby og spise sammen med dem, og så tilbage på hotellet for at sove. Der fandtes en udviddet version, hvor man sover i landsbyen, men men men jeg er lidt mere luksus end det.

– På afslappende lækkert hotel i 2 overnatninger, hvor vi kan dase og få lidt sol

– Endags-tur med en gut der hedder Nan (og som ejer My Dream) til Den Gyldne Trekant, hvor vi får set grænsen mellem Thailand, Laos og Burma, oplevet rismarker og set det Hvide Tempel i Chiang Rai.

– Flyve fra Chiang Rai til Bangkok

– Overnatte i Bangkok i 2 dage (med kun en dag til at se noget), hvor vi skal krydse alle de store seværdigheder af såsom kongepaladset og det gyldne tempel, måske en klongtur, og en lille massage hvis man er heldig.

– På endags-tur til Kwai-floden, hvor vi forhåbentlig skal opleve alt det der skete under 2. verdenskrig og ved Hellfire Pass, se det smukkeste vandfald (i hvert fald ud fra billederne)

– Overnatte i 3 dage på floden Kwai på en luksustømmerflåde, hvor der er 16 værelse med rigtige senge og ordenligt toilet. Her skal vi mest nyde hinanden, svømme i floden, og måske gå en tur i junglen.

Lyder det ikke fantastisk?

Altså ingen strande denne gang, men det kan der heldigvis blive plads til en anden gang 🙂