Afslapning ved poolen – dag 15

Det blev en langsom morgen. Vågnede og spillede og læste indtil maverne begyndte af knurre omkring kl 10. Vi skulle ud for at finde mad, men heldigvis lå der en ret hyggelig cafe 5 min væk i skrumlet. Vi kørte ned af Mission Bay, som er surfer paradis i San Diego og fandt Olive Cafe. Er blevet ret vild med at man må dreje til højre ved rødt lys hvis trafikken tillader det. Og det skulle udnyttes inden de danske regler gælder igen.

Parkeringen af skrummel var på gaden på en plads vi næsten var sikre på var lovlig og så stod den ellers på æg, bacon, pandekager, frugt og kaffe (god kaffe!).

Bagefter gik turen hjem til hotellet igen (i solskin), hoppe i noget badetøj og gå ned til poolen. Og herfra flyttede vi os så ikke resten af dagen. Eller jo, fra solsengen til poolen og tilbage igen. Det var virkelig skønt! Omkring klokken 16 meldte Svale at hun ikke kunne klare mere sol og gik tilbage til værelset. Jeg var slet ikke færdig med at bade og sole mig, så jeg blev liggende til kl 17.30.

http://www.katrineahle.dk/wp-content/uploads/2018/09/img_8619.mov

Måske vi begge skulle være gået en time før, for tilbage på værelset fandt vi begge ud af at vi havde fået rimelig meget (læs: for meget) farve.

Vi var sultne og startede skrumlet og kørte ned mod byen for at finde noget mad. Legen var “sig stop når du ser noget du vil ha”, så vi endte på mexicanske Cafe Rio (mest fordi Svale bare sagde stop ved det første vi så), og spiste så aftensmad på ægte amerikansk vis – fastfood og refill sodavand. Men det smagte dejligt og vi spiste langsomt efter vores meget hårde dag.

Bagefter kørte vi over på den anden side af vejen, hvor Walhgreens lå. Vi skulle lige nå sidste omgang af snacks, der skulle med hjem. Både til os selv, og så fik jeg vist lovet nogen kollegaer at tage noget med hjem. Walhgreens indeholder alle mulige spændende hylder med makeup, notesbøger, fødselsdagskort osv, så de rækker måtte vi selvfølgelig også glo lidt på.

Alt i alt kom vi hjem med mindre end vi troede og fik pakket nogenlunde hurtigt. Resten af aftenen blev brugt på dårlig amerikansk tv og dynehygge.